v

Basis energieadviesgesprek aanvragen voor Tuk Wenjen

Basis energieadviesgesprek
Omdat iedere woning verschillend is en iedere bewoner andere ideeën heeft over welke maatregelen nodig zijn om zijn/haar woning te verduurzamen, bieden we een (basis) energieadvies op maat. Dit is een basisadvies waaruit blijkt welke maatregelen u kunt nemen aan uw woning, wat de kosten zijn en welke subsidie- en financieringsmogelijkheden er zijn.

Onafhankelijk basis energieadviesgesprek: hoe werkt het?
Bent u een particuliere woningbezitter en wilt u graag een basis energieadviesgesprek aanvragen? Dan kunt u als inwoner uit De Fryske Marren via Tûk Wenjen een onafhankelijk basis energieadvies aanvragen bij één van de deelnemende adviesbedrijven. U versterkt als bewoner zelf opdracht aan, een aan Tûk Wenjen verbonden, adviespartij. De prijs voor het basisadvies bij alle bedrijven is gelijk evenals de procedure. Hiermee borgen we de kwaliteit en onafhankelijkheid van de adviezen.

Gemeentelijke subsidie t.w.v. € 265,00
Het basisadvies heeft een totaalwaarde van € 300,00 (incl. btw). U kunt voor een bedrag van € 265,00 subsidie ontvangen van gemeente De Fryske Marren. Hierdoor hoeft u zelf nog maar een kleine bijdrage te betalen van € 35,00.

Klik hier voor Gemeentelijke subsidie aanvraag

Onze adviseur woont Balk, dinsdag avond en vrijdagmiddag zijn voorkeurs tijden.

Tûk Wenjen is het energiebesparingsproject van gemeente De Fryske Marren. Zij helpen woningeigenaren in de gemeente bij het energiezuiniger maken en (verder) verduurzamen van hun woning. Daarbij bieden Zij u een tweetal adviesmogelijkheden. Hiermee ontvangt u een concrete uitwerking van de mogelijkheden die er zijn om uw huis stapsgewijs volledig gasloos en energieneutraal te maken.

Het advies wordt verzorgd door onafhankelijke en gecertificeerde bedrijven. O.a. Mijn-label.nl. Uw belang en wensen staan daarbij centraal. U kunt bepalen of en in welk tempo u maatregelen wilt uitvoeren.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram