v

Over mijn-label.nl en EP-adviseur Aant Kingma 

Mijn-label.nl is een onderneming waar kwaliteit en service voorop staat.  Sinds 2008 zijn de deskundigen achter mijn-label.nl actief met het energielabel voor woningen. De opgedane ervaring in het inspecteren en toetsen van woningen op energetische kenmerken zal het beoordelen van uw aanvraag soepel en snel laten verlopen. Eind 2016 zijn de diensten uitgebreid met het maken van energielabel voor bedrijven.  2021 zijn de energielabels behoorlijk gewijzigd, mijn-label.nl is hier tijdig in gesprongen en kon ook zonder moeite de overstap maken.

Onze missie

Particulieren en bedrijven een zojuist mogelijk energielabel verstrekken, zodat in de toekomst het energielabel een belangrijk document wordt voor de bewustwording van het energie verbruik. 

Wat doet een EP adviseur?

Aan de hand van tekeningen, bestek en op locatie vastgestelde energetische kenmerken wordt met behulp van Vabi software uw energielabel vastgesteld.

Wat doet een EP adviseur niet?
De adviseur voert geen destructief onderzoek uit, onveilig werken. 

Borging van onze kwaliteitssysteem

In het kader van de verplichte kwaliteitsbewaking volgens de BRL9500, wordt de EP-berekening opgenomen in de landelijke database ep-online.nl. Steekproefsgewijs zal een controleonderzoek plaats kunnen vinden. Indien geen medewerking wordt verleend aan dit controleonderzoek, wordt de EP-berekening verwijderd uit de landelijke database.
De opdrachtgever heeft het recht om het volledige projectdossier op te vragen. Het actuele procescertificaat van BuildingLabel kan worden gevonden op de website van SKW Certificatie.


Aant Kingma is gecertificeerd als EP-U en EP-W adviseur NTA8800 bestaande bouw

Mijn-label.nl is gevestigd in Balk, Friesland

Email: info@mijn-label.nl
Telefoon 0613299909 bgg sms of whatsapp

KvK nummer: 61962139 
BTW nummer: NL001462814B72
Bank NL35 RABO 0300 4667 22

Mijn label is partner van BuildingLabel 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram