MIJN-LABEL.NL
Duurzaam advies woningen en utiliteit

Over mijn-label.nl en Aant Kingma de erkend deskundige

Mijn-label.nl is een onderneming waar kwaliteit en service voorop staat. Wij zijn in december 2014 opgestart om, online voorlopige energielabels definitief te maken. Sinds 2008 zijn de deskundigen achter mijn-label.nl actief met het energielabel voor woningen. De opgedane ervaring in het inspecteren en toetsen van woningen op energetische kenmerken zal het beoordelen van uw aanvraag voor een definitief label soepel en snel laten verlopen tegen geringe kosten. Eind 2016 zijn de diensten uitgebreid met het maken van energielabel voor bedrijven.

Onze missie

Particulieren en bedrijven een zojuist mogelijk energielabel verstrekken, zodat in de toekomst het energielabel een belangrijk document wordt voor de bewust wording van het energie verbruik. 

Wat doet een erkend deskundige?

De erkende deskundige energielabel woningbouw komt in beeld wanneer u als woningeigenaar het energielabel bijna heeft afgerond. U zoekt de erkend deskundige van mijn-label.nl door in het zoekvakje Kingma te vermelden. U leest goed de profiel omschrijving en als u dit aanspreekt bevestigd u de keuze. 

Nu krijgt de erkende deskundige bericht via mail van het rvo en de webapplicatie om uw aangedragen bewijzen te beoordelen op de richtlijnen van het rvo. Dit gebeurt op afstand.

Bij afkeur van het bewijs vraagt de deskundige om aanvulling of om de kenmerk in zijn geheel te verwijderen. Bij goedkeuring van alle kenmerken meld hij deze aanvraag als akkoord. RVO berekent dan het energielabel en deze krijgt u toegestuurd. 

 
 
 
 
E-mail
Info